Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Darts verseny

2015. március 14., 10:00
Idén is megrendeztük hagyományos darts versenyünket.

Szokásos évi darts versenyünk megtartására március 14-én került sor.  A hölgyek között idén már három induló volt, de így is a tavalyihoz hasonlóan selejtező nélküli döntő került megrendezésre. A hölgyek versenyében két rutinos résztvevő Schneider Krisztina és Németh Zita mellett először vett részt Szakács Szabolcsné. A hölgyek 301 dupla kiszállóval kezdték meg a versenyzést. Az elsőséget Szakács Szabolcsné szerezte meg két nyert játékkal, míg Schneider Krisztina 1 fordulóban diadalmaskodott. Az eredmények alapján Szakács Szabolcsné végzett az első helyen, míg Schneider Krisztina lett a második. Harmadik helyet Németh Zita foglalta el nyert játék nélkül.

A férfiak versenyét 501-es dupla kiszállóval rendeztük meg, mely sok izgalmat hozott.

A férfiak mezőnyében a tavalyi héttel szemben idén csak négy induló volt, így itt sem volt szükség selejtező megtartására, rögtön a helyezésekért indult a küzdelem.

A férfiak mezőnyében négy forduló került megtartásra. Az elsőben Dobos Péter, a másodikban Szakács Szabolcs, majd a következő két fordulóban ismét Dobos Péter nyert, ezzel megszerezve az elsőséget. Második helyen egy nyert játszmával Szakács Szabolcs végzett. A harmadik helyet Mester József szerezte meg jobb pontaránnyal. Negyedik helyezett Ribes Attila lett.

A felnőttek után következett a gyermekek összecsapása, melyre négyen jelentkeztek. A gyermekek versenyében Szakács Vivien, Ribes Attila Csanád, Dobos Dávid és Dobos Dominik indult. Az ifjúság körében öt fordulós verseny kerekedett nagy izgalmak közepette. Dobos Dominik három nyert játszmával végzett az első helyen. Második Dobos Dávid két nyert játékkal, míg harmadik helyezett jobb pontaránnyal Szakács Vivien lett. Ribes Attila Csanád a negyedik helyet szerezte meg.

A verseny befejeztével az eredményhirdetésre és a díjak átadására került sor.

A díjakat Ribes Attila elnök adta át a helyezetteknek. Az eredményhirdetést követően egyesületünk pizzával  vendégelte meg a verseny részt vevőit.

A verseny ismét jó hangulatban telt. A női mezőnyben egy fővel nőtt az indulók száma, míg a férfiak esetében idén hárommal kevesebb volt a jelentkező mint a tavalyi verseny során. A gyermek kategóriában a tavalyi négy versenyző ismét összecsapott a helyezésekért.

Remélhetőleg a következő évben már a férfiak mezőnyében is több indulóra számíthatunk.

Mester József

Nézd meg a képeket!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar