Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Farsangi bál

2020. január 25., 19:00
Összejöttünk a báli szezonban

Mint a korábbi években, úgy idén is igazodtunk a naptárhoz és a farsangi szezonhoz. Január utolsó hétvégéjének szombatján, 25-én majd 90-en jöttünk össze a báli szezonhoz illő ruhában és jókedvvel. Az időjárás különösen velünk volt, így a baráti IPA szervezetek képviselői közül senkit nem akadályozott meg a megérkezésben. Az IPA Zala Megyei Szervezetét Salamon Zsolt képviselte, a Tapolcai Szervezetet Horváth Zsolt, a Vas Megyei Szervezetet Dr.Jónás Zsigmond, míg a Pest Megyeit Havasiné Babi vezette küldöttség. A szakmai vonalat Erhardt László r. ezredes, gazdasági főkapitány-helyettes és  Erdélyi Krisztián tű. dandártábornok főigazgató-helyettes képviselte.
A vacsorát követően a Movement Táncakadémia növendékei mutatták meg street dance stílusban a fiatalok egyik kedvenc és látványos táncát. Nem csak megmutatták, hanem a bemutatót követően egy darabig velünk is maradtak a „placcon”.
A talp alá valót idén új „zenei szolgáltatóra” – Pintér Tamásra kellett bíznunk. Támogatóiknak köszönhetően idén is sok remek tombolatárgyakat sorsolhattunk ki (nekik ezúton is köszönjük segítségüket). Olyannyira, hogy báli rendezvényeink során először senki sem ment haza üres kézzel.

R.A.

A képgalériát ide kattintva nézheted meg!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar