Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Gesztenyenap

2017. október 14., 14:00
Gesztenye- és szalonnasütés, barátok és kollégák - nem csak helyiek

Idén október második hetére csúsztattuk a már történelmi múltra visszatekintő gesztenyenapunkat, mivel a velemi önkormányzat az első hétvégén tartotta a Gesztenye Fesztivált.
A mi „kis” rendezvényünkre több mint 50 fő jelentkezett be előzetesen, de „csak” 40-en értek oda. Régi „motorosok” és újak is eljöttek, mint pl. a Fülöp család. Először üdvözölhettük ezen a rendezvényen Dézsi Jánost, az IPA Tapolcai Szervezet oszlopos tagját, és az IPA Zala Megyei Szervezettől Vjagyiszláv Trubeckoj nyugdíjas kollégát valamint Podlovics Péter és Kiss Csaba támogatókat és családjaikat is.
Barátaink sem jöttek üres kézzel, hoztak finom bort, pálinkát is kóstolóba. Első körben gesztenyét sütöttünk a hagyományos nyílt lángos módszerrel, közben a séi Balikó Cukrászattól támogatásként kapott gesztenyés süteményekkel spékeltük meg – ezúton is köszönjük támogatásukat. Ezt követően jöhetett a szalonna sütése, mely után szomjasak sem maradtunk (már aki nem volt „vezető beosztásban”) a részt vevők által hozott kóstolnivaló nedűknek köszönhetően.

R.A.

KÉPEK!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar