Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Kőszeg 25

2015. június 06., 18:30
Kőszegi IPA jubileum

Na nem a szombathelytől való km távolság ennyi, hanem bizony szomszédvári testvéregyesületünk „alamínium” lakodalmas kort ért meg. Ezen tényen felvidulva és nekibuzdulva június 06-án este ünnepélyes keretek közötti megemlékezést szerveztek a Gyógypedagógiai Intézet dísztermébe. A neves eseményen egyesületünk teljes elnöksége részt vett. Szakmai vezetőink közül jelen volt dr.Tiborcz János r.dandártábornok, Vas megye rendőrfőkapitánya, Stubán Tamás r.alezredes, Kőszeg rendőrkapitánya, valamint a civil élet vezetői közül Huber László Kőszeg jelenlegi és Básti Tamás volt polgármester. Több külföldi IPA szervezet is képviseltette magát, voltak németek, osztrákok, románok, szlovének, horvátok.

Az ünnepi beszédeket követően az IPA Szombathelyi Szervezete adományozott csapatzászlót a Kőszegi IPA Szervezetnek, amit dr.Jónás Zsigmond ny.r.ezredes, mindenki Zsiga bácsija, mint az egyesület elnöke meghatódva vett át és lengetett meg. Arra a jelen lévő szakmai, civil és IPA szervezetek vezetői is zászlószalagot kötöttek.

Ezúton is gratulálunk a legközelebbi IPA barátainknak, reméljük a jövőben is olyan példás együttműködés lesz közöttünk, mint a nem rövid múltban.

Ribes Attila

Ezt írta a 112 Press Hírügynökség Kft. (videóval)

Nézd meg a képeket!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar