Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Kőszegi IPA Bál

2016. február 20., 19:00
A szomszéd városban is ropták a táncos kedvűek

A Kőszegi IPA báljára voltunk hivatalosak február 20-án. A rendezvénynek immár hosszú évek óta a kőszegi Csikar Csárda ad otthont, mely kiváló ételeivel, barátságos kiszolgálásával ismét kellemes körülményeket biztosított a baráti összejövetelre. Szintén tradicionális, hogy számtalan honi és külföldi IPA szervezet képviselői emelték jelenlétükkel a bál fényét. Németországból, Ausztriából, Szlovéniából jöttek a régi barátok, hogy együtt ünnepeljenek dr. Jónás Zsigmond elnök úrral és csapatával. Magyarország majd minden részéből érkeztek a támogatók és barátok.

A köszöntőket követően a „Just for Fun” country-táncos formáció szórakoztatta a nagyérdeműt, majd svédasztalos vacsorára került sor. Ezt követően a táncolásra hajlamos vendégek a Mulatósok(k) duó muzsikájára táncolhattak. Tizenegy órakor vette kezdetét a tombola, melynek fődíja egy 40.000,- Ft értékű festmény volt, az IPA csoport egyik támogatójának felajánlása. A nyertes kihúzására a bál doyenjét, egy német IPA barátunkat kérték fel.

Szeretném ezúton is megköszönni Elnök úrnak és az IPA Kőszegi Csoportjának a színvonalas vendéglátást, azt a hagyományos vendégszeretetet, melyet minden rendezvényükön megtapasztalhatnak a vendégek. Elköszönésként mit mondhatnék mást, jövőre-veletek-ugyanitt!

Servo per Amikeco!

Gábriel Gábor

KÉPEK!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar