Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Rendőrnapi horgászverseny

2016. április 22., 08:00
Rendőrök, hazaiak-külföldiek, tó, halak, barátság

2016. április 22-én az IPA Szombathelyi Szervezete és a Vasi Rendőr Szabadidő és Sportegyesület Rendőrnapi és Nemzetközi Horgászversenyt rendezett az Újperinti Ponty Tanya horgásztavon. A versenyre 19 csapat nevezett, Čakovec-i kollégáink három csapattal vettek részt. A helyszíni eligazítás és a kötelező magatartási szabályok ismertetése után, mindenki felszerelkezett és elindult a számára kisorsolt horgászhelyre. Megkezdődtek az előkészületek és a felszerelések összeállítása.  A verseny 9 órakor kezdődött és szépen jöttek a halak. Már akinek jöttek, mert nem mindenki volt szerencsés. A verseny ideje alatt végig egymás fricskázása és ugratása volt a fő téma, ezért a megmérettetés igazán kellemes hangulatban telt. A küzdelmek lefújását követően egy meleg gulyással csillapítottuk éhségünket.

Az eredményhirdetés során a szervezők úgy döntöttek, hogy nem választják szét a két horgászverseny eredményét, hanem egybe hirdetnek eredményt. A horgászversenyeket Gerencsér Imre és Németh Zsolt alkotta páros nyerte. Második lett a Családi Olivér és Krizsán Péter  alkotta Mentők Csapata. Harmadik helyezést az IPA Čakovec III. csapata érte el (Ivica Vidović és Mario Fundak).

Ezek után még egy kis beszélgetés következett, majd elindult mindenki hazafelé. A horvát kollégák a búcsúzás során közölték, hogy a szeptemberi versenyükre szeretettel meghívnak bennünk, mely meghívásnak, ha tudunk eleget is teszünk.

Szabó „Taz” Zoltán

 

KÉPEK!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar