Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Tekeverseny 2014

2014. november 22., 09:29
A 2014. évi tekeversenyt november 30-ára hirdettük meg. Az előző évihez hasonlóan 3 hölgy és 7 férfi versenyző volt. A hölgyek kezdték a megmérettetést.

Schneider Kriszti és Németh Zita párharcával, negyven vegyes gurítással. Összességében Schneider Krisztina 6 fával jobbnak bizonyult. A nők után a férfiak következtek. Elsőként a tavalyi győztes Kovács Róbert és II. helyezett Magyar András csaptak össze. Kovács Róbert 16 fával többet dobott ellenfelénél. Második párosként Ribes Attila és Bátori Róbert pártoló tagunk lépett pályára. Ribes Attila jó napot kifogva 75 fa különbséggel győzedelmeskedett. Őket Mester József és Kovács László követte. Mester József közel állt a verseny megnyeréséhez az előző eredmények ismeretében, azonban a második tarolásá tsikerült elrontania. Az egyedüliként fennmaradó királyra hatszor dobott, ám az mégsem adta meg magát. A párharcot 57 fa különbséggel nyerte. Majd következett az utolsó – vegyes – páros küzdelme Bátoriné Bartucz Mária és Dr.Magyar Csaba személyében. Bátoriné most tekézett életében először, ehhez képest eredménye a férfiak mezőnyében is megállta volna a helyét. 116:112 arányban legyőzte a tavalyi V. helyezett Dr.Magyar Csabát. A versenyt követően az eredményhirdetés és a díjak átadása következett. Mester József ismertette az elért helyezéseket. Ribes Attila, egyesületünk elnöke adta át a helyezetteknek a díjakat. Gratulálunk a résztvevőknek az elért eredményekhez, köszönjük tagjainknak, hogy részvételükkel hozzájárultak a verseny eredményes lebonyolításához.

A 2013. évi verseny az alábbiak szerint alakult.

Nők:

I.

Bátoriné Batucz Mária

116 fa

II.

Schneider Krisztina

  89 fa

III.

Németh Zita

  83 fa

 

Férfiak:

I.

Kovács Róbert

141 fa

II.

Ribes Attila

137 fa

III.

Mester József

133 fa

IV.

Magyar András

125 fa

V.

Magyar Csaba

112 fa

VI.

Kovács László

  76 fa

VII.

Bátori Róbert

  65 fa

 

Az eredményhirdetést követően inkognitóban maradni kívánó támogatónk a rendezvény anyagi segítésén túl pizzával is megvendégelte a verseny résztvevőit, mely az elért eredményeken túl nagyban hozzájárult ahhoz, hogy a résztvevők jó hangulatban távozzanak a verseny helyszínéről. Köszönjük a segítségét.

 

Mester József


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar