Elérhetőségek

IPA Szombathelyi Szervezet

9701 Szombathely,
Pf. 325.
E-mail:
ribes@ipa-szombathely.hu

Törpeharcsa-fogó

2015. július 04., 08:00
A halaknak már megint nem szólt senki?

Sütő Péter tagtársunk idén is biztosította horgász sporttársainknak, hogy Csákánydoroszlón próbálhatják ki szerencséjüket, s mérhetik össze tudásukat. Az elmúlt év eredményeinek ismeretében, az idei versenynaptár tervezése során igyekeztünk olyan időpontot választani, mely a törpeharcsák ízlésének, kapókedvének is megfelel. 2015. július 04-én, azaz előző évhez képest szinte egy hónappal később rendeztük az IPA Szombathelyi Szervezet és a ’98 Határőr Sportklub közös horgászbajnokságának idei harmadik versenyét.
Sütő Péternek tagtársunknak köszönhetően most is színvonalasan előkészített helyszínen bonyolíthattuk a rendezvényt. Szerencsére az időjárás is kegyeibe fogadta a résztvevőket, szép napsütéses időben zajlott a verseny. A halak ellenben folytatták az előző évben elkezdett sztrájkjukat, a maguk módján igyekeztek gátolni céljaink megvalósítását. Az elmúlt évek nyerőnek bizonyult helyeiről idén is eltűntek a törpék, sikeresnek tűnő csalik mondtak csődöt. Összesen 13 fő nevezett a versenyre, közülük 8 fő IPA tag.
A versenyt a hazai pálya előnyét maximálisan kihasználó Sütő Péter nyerte 25,089 pontot szerezve. A dobogó 2. helyére állhatott Szabó Tihamér. Harmadik helyen Volguska Mihály végzett, míg negyedik helyezést az ideiglenesen hazánkban tartózkodó Gábriel Gábor szerezte meg.

Az eredmények:
1.Sütő Péter            8043 gramm
2. Szabó Tihamér   3270 gramm
3. Volguska Mihály   600 gramm
4. Gábriel Gábor       430 gramm
5. Závecz György     380 gramm
6. Takács Ferenc     130 gramm
7. Béres Károly        110 gramm
     Dr.Biró Zoltán      110 gramm

Az eredményhirdetést követően a résztvevők közösen elköltött ebéddel csillapíthatták a jó levegőn megjövő éhüket.

Dr.Biró Zoltán

Nézd meg a képeket!


« Vissza az előző oldalra!


IPA Szombathelyi Szervezet - Magyar